perjantai 1. joulukuuta 2017

Ekokoulussa on nyt valmiita pintoja sisällä ja ulkona

Tämän viikon työmaatiedotteessa työnjohtaja Mikko Aro kertoi seuraavaa:

Värjättyjen betonipintojen osalta olemme siirtyneet viimeiseen työvaiheeseen, hiontaan ja kiillotukseen. Tällä viikolla hiontatyöt ovat siirtyneet C-lohkolta D-lohkolle. Kyseisessä työvaiheessa betonipintaan tehdään kiillotushionta useilla toinen toistaan hienommilla karheuksilla. Hionnan jälkeen pintaan levitetään silikaatti suoja-aine. Silikaattipinnoite tekee lattiasta tiiviimmän likaa ja nesteitä vastaan, vähentää pölyävyyttä sekä parantaa kulutuskestävyyttä.

Ulkopuolella julkisivuverhoustöistä on pidetty vastaanottokatselmus. Päiväkodin päätyyn tulevan piha-aidan ensimmäiset runkotolpat ovat nousseet pystyyn ja ensi viikolla kaivuri saapuu portin perustustöiden ääreen.


Piha-alueita on siistitty pian yllättävän talven tieltä, työmaan aurauksesta on sovittu ja mahdolliset esteet merkattu aurausviitoilla.

Ensi keskiviikkona 6.12 työmaamme on kiinni, sillä juhlistamme 100-vuotiasta Suomea. Jo hieman varttuneemman Suomen jalanjäljissä kulkeva Laukaan Ekokoulu rakentuu konseptilla koulu sadaksi vuodeksi sadalle oppilaalle. Kun viimein huhtikuussa vasaran pauke lakkaa – ja työmiesten äänet häivenevät – alkaa lähtölaskenta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia saa kommentoida myös anonyymisti, mutta spämmikommentit poistetaan heti kun ehditään.